خرابکاری های پایانه میلک ربطی به مردم مطالبه گر ندارد/ مجموعه های انتظامی و امنیتی باید پاسخگوی امنیت تجمع باشند/ تجمع مردم سیستان براساس اصل ۲۷ قانون اساسی انجام شده است
خرابکاری های پایانه میلک ربطی به مردم مطالبه گر ندارد/ مجموعه های انتظامی و امنیتی باید پاسخگوی امنیت تجمع باشند/ تجمع مردم سیستان براساس اصل ۲۷ قانون اساسی انجام شده است
امام جمعه سابق شهرستان زهک گفت: در جریان تجمع مسالمت آمیز مردم سیستان برای مطالبه به حق و قانونی حق آبه سیستان، توسط افراد ناشناس خرابکاری هایی صورت گرفته که هیچ ارتباطی به مردم مطالبه گر و افرادی که با آرامی اجتماعی را برگزار کردند، نداشته است.

حجت‌الاسلام حسن خدری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار دیار عیار اظهار داشت: از همه افرادی که به هر طریق در تجمع مسالمت آمیز و براساس پروتکل های امنیتی، اجتماعی و آنچه که قانون اساسی این اجتماعات را آزاد شمرده و مقام معظم رهبری فرمودند اگر جلوی آن گرفته شود بدان معناست که از دموکراسی و مردم‌سالاری جلوگیری شده است.

وی افزود: نماینده عالی دولت در استان درون رسانه بدون شناخت منطقه و توجه به میزان پایبندی طرف مقابل به عهد و پیمان خود، امیدی کاذب در دل مردم ایجاد کرد.
وی بیان کرد: استاندار سیستان و بلوچستان پس از اینکه برای ورود آب به سیستان تاریخ عنوان کرد و این امر محقق نشد، دلیل آن را برای مردم نگفت و از مردم عذرخواهی نکرد.
امام جمعه سابق شهرستان زهک با اشاره به اینکه زمانی که نماینده عالی دولت در استان این نوید را به مردم داد و مردم امیدوار شدند، گفت: خیلی از مردم به امید ورود آب، لایروبی انهار را خودشان انجام دادند.
وی تصریح کرد: انتظار می رفت تعداد بیشتری از مردم دعوت به حضور به تجمع را اجابت کنند اما متاسفانه فشارهای فراوانی به مردم وارد شد و بعضی از افراد بخاطر واهمه و برخی مشکلات نتوانستند در این تجمع مسالمت آمیز حضور یابند.
وی خاطرنشان کرد: مجموعه های انتظامی، امنیتی، استاندار و فرماندار شهرستان هیرمند باید پاسخ دهند با وجود اینکه بیش از دوهفته قبل، اطلاعیه برگزاری چنین تجمعی در رسانه ها منتشر شده، چرا امنیت این تجمع برقرار نشده است؟
خدری تاکید کرد: کسانی که این اغتشاش را انجام دادند، باید پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه فرماندار شهرستان هیرمند جلوی یک تجمع قانونی را می گیرد و آن را ممنوع می کند، عنوان کرد: امروز سفره مردم خالی است، پیشه مردم سیستان، کشاورزی، دامداری و صیادی است و منشا این مشاغل آب است، بنابراین مردم سیستان مطالبه به حقی داشتند.
حجت الاسلام حسن خدری ضمن اشاره به اینکه مردم در سال به جز یارانه ای که پاسخگوی حامل های انرژی نیست، در آمدی ندارند و برای زنده ماندن تلاش می کنند، اظهار کرد: مسئولان وظیفه دارند که در خصوص عدم تحقق وعده ورود آب به سیستان به مردم توضیح دهند و مردم را مجاب کنند، استاندار نیز باید در اجتماع عظیم مردم سیستان پاسخگوی این بحران باشد.