هوشنگ ناظری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار دیار عیار اظهار داشت: در زمان نمایندگی غلامحسین آقایی نماینده ادوار گذشته حوزه انتخابیه سیستان موضوع وجود آب در اعماق زمین، مجدد توسط وی مطرح شد و به دنبال تجهیزات حفاری بود که به نتیجه ای نرسید.
فرماندار اسبق شهرستان زابل یادآور شد: در سال ۸۷ که به عنوان مدیرعامل شهر جدید رامشار منصوب شدم، بدلیل اینکه یکی از مشکلات اساسی شهر جدید فقدان آب بود از این رو با همکاری یک گروه متخصص عملیات ژیوفیزیک صرفا در بخشی از اراضی شهر جدید رامشار و در قسمت خود شهر صورت گرفت.
وی ادامه داد: نتیجه بررسی های این این گروه تحقیقاتی حاکی از وجود آبرفت و جریان های شور و شیرینی بود که با مشخص کردن عرض و ارتفاع این آبرفت ها، موقعیت حفر چاه را با جزییات عرض و عمق در محل و داخل تالاب مشخص و شناسایی کردند که هم اکنون گزارش و گراف های آن موجود و در دسترس است، متاسفانه در آن زمان به دلیل عدم همکاری مسئولان وقت تامین اعتبار جهت حفر چاه های اکتشافی میسر نشد و کار در همین مرحله متوقف شد .
وی تصریح کرد: در زمان استانداری حاتم نارویی، مسئله آب ژرف را مجدد مطرح و وی موضوع را به معاونت برنامهریزی استانداری ارجاع و طی یک ابلاغیه دستور پیگیری موضوع را صادر کرد که با پیگیری شرکت آب منطقه ای استان و براساس اعلام آنها قرار شد با همکاری متخصصین خارجی اسکن اعماق اراضی و شناسایی جریان های آب شور و شیرین بطور کامل صورت گیرد که کار در همین مرحله مجددا متوقف گردید.
وی با اشاره به اینکه در زمان استانداری علی اوسط هاشمی پیگیری ها و اقدامات چاه ژرف انجام شد، عنوان کرد: موضوع آب های ژرف از گذشته دور مطرح بوده و ما در این بازه زمانی عملیات تحقیقاتی و پژوهشی وزارت نیرو، دانشگاه شیراز و گروه مطالعاتی شهر جدید رامشار را شاهد بودیم و ردیف اعتباری این پروژه هم نخستین بار در زمان استانداری علی اوسط هاشمی طرح و مورد پیگیری قرار گرفت، بنابراین هیچ فردی نمی تواند و نباید کار را فقط به خود منتصب کند در واقع انجام و به نتیجه رسیدن پروژه های مختلف حاصل تلاش افراد مختلف در ادوار مختلف است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار عیار، حبیب الله دهمرده نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با یکی از رسانه های محلی، خود را بنیانگذار چاه های ژرف ایران عنوان کرد.