به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار عیار، حسین مدرسخیابانی در نشست ستاد راهبردی اقتصاد مقاومتی اظهارداشت: ظرفیتهای داخل استان به عنوان رویکرد اصلی در اقتصاد مقاومتی به شمار میآید
وی افزود: حضرت آقا اقتصاد مقاومتی را در مقابل اقتصاد مصرفی بیان نمودند بنابراین ما باید یک اقتصاد درون پایه ایجاد کنیم و به جای مصرفگرایی تولید کرده و از ظرفیت داخل استان استفاده کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: مشارکت بخش خصوصی نباید به گونهای باشد که پروژه به نام مشارکت این بخش باشد و بعد بودجه دولتی صرف آن شود.
وی تصریح کرد: استفاده از نخبگان و فناوری بومی در استان بسیار حائز اهمیت بوده چراکه این منطقه دارای ظرفیتهای فراوان است و محیط بسیار خوبی برای استفاده از فناوریهای بومی وجود دارد که این ظرفیت رامیتوان در پارک علم و فناوری استفاده کرد.
مدرس خیابانی بیان کرد: خارج از کشور هیچ فناوری به ما نمیدهد و اگر هم فناوری میدهد هیچ کارایی ندارد لذا باید روی توان خود متمرکز شویم چراکه فناوری خارجی دردی از ما دوا نمیکند.
وی خاطرنشان کرد: باید شفافیت و مبارزه با فساد را الویت اصلی خود قرار داده و استفاده از ظرفیتهای داخلی و صرف بودجه در محل معین از مصادیق این امر است و باید در اجرای پروژهها روی آن تاکید کنیم.
پروژه های اقتصاد مقاومتی در اولویت اول تامین اعتبار
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان گفت: پروژه های پیشنهادی بخش های چهارگانه در راستای اقتصاد مقاومتی در اولویت اول تامین اعتبار قرار دارند.
مهرداد عرباول با اشاره به برگزاری دومین جلسه اقتصاد مقاومتی استان بیان کرد: با توجه به رویکردهای بودجهای که برای سال ۱۴۰۱ تبیین شده، بر اساس بخشنامه ابلاغی سازمان برنامه بودجه و برای تقسیم و توزیع اعتبارات در بخشهای چهارگانه کشاورزی، صنعت، معدن و خدمات رشد اقتصادی هدف گذاری شده است.
وی ادامه داد: دستگاههای متولی این ۴ بخش پروژه های پیشنهادی خودشان را متناسب با ظرفیت های شهرستانهای ۲۶ گانه استان به دبیرخانه اعلام کنند تا بتوانیم از محل اعتبارات اقتصاد مقاومتی برای پروژه ها تامین اعتبار کنیم که منتج به رشد اقتصادی و در نهایت ایجاد اشتغال شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اضافه کرد: همچنین در بودجه سال ۱۴۰۱ این پروژه ها را در اولویت یک تامین اعتبار قرار می دهیم که این موضوع مهمترین مصوبه دومین جلسه اقتصاد مقاومتی است.