گرمای طاقت فرسای سیستان و موضع انفعالی نمایندگان
گرمای طاقت فرسای سیستان و موضع انفعالی نمایندگان
طبق آمار سایت های بین المللی، تابستان امسال زابل بارها یکی از گرمترین شهرهای ایران و در مواردی گرمترین شهر جهان معرفی شد. ثبت دمای روزانه ۵۰ درجه سانتیگراد و دمای شبانه حدود ۴۰ درجه سانتیگراد به عنوان یک عدد شاید قابل ذکر باشد. اما در عمل غیر قابل تحمل است.

طوفان‌های صد و بیست روزه سیستان همراه با گرد و غبار و هجوم ماسه را به این گرمای طاقت فرسا بیافزایید تا به عمق فاجعه و جهنمی که مردم منطقه در آن گرفتارند پی ببرید.
این اعداد و ارقام کافی است تا شرایط بحرانی و هشدار قرمز هواشناسی بصورت دائم در منطقه سیستان فعال باشد.
استانداردهای دوگانه در کشور برای مناطق مختلف موجب شده که مسئولان فراموش کنند عده ای در سیستان زندگی می‌کنند و همچون مردم سایر مناطق کشور تاب و توانی دارند و نتیجه ندیده انگاشتن سختی‌های مردم رکورد آمار سل سیستان در کشور است.
صدای فروخفته این مردم بدور از مرکز را فقط و فقط نمایندگان و صدا و سیما میتوانند فریاد باشد.
نه نطق و تلاش نمایندگان و نه انعکاس ملی درد و رنج مردم از صدا و سیما هیچکدام در حد این بلاهایی که دامنگیر مردم سیستان شده است، نبود.
شاید تکرار مصیبت و بلای طبیعی، آن‌را بی اهمیت کرده است، اما جان کندن مداوم مردم را اگر ذره ای وجدان باشد، نمی‌توان بی تفاوت بود.
سردی و بی تفاوتی و سکوت نمایندگان در این تابستان گرم نفس گیر را هیچ دلیلی توجیه نمی‌کند.
مردم اتحاد نمایندگان سیستان را به فال نیک گرفتند، غافل از اینکه این اتحاد می‌تواند عامل رخوت و بیخیالی در پیگیری حقوق مردم گردد.
چه بسا رقابت‌های گذشته نمایندگان سیستان، تلاش برای بدست آوردن ترببون و بیان هر چه زودتر مشکلات مردم هر چند پوپولیستی، اما کارآمدتر از این انفعال در سایه اتحاد است.
نماینده ای که نتواند در این جهنم سوزان و هجوم گرد و غبار معافیت از قطعی برق منطقه سیستان را بگیرد، چه عملکردی مثبتی در این اوضاع دارد؟
جا دارد نمایندگان سیستان و مجمع نمایندگان استان در جهت کاهش مشکلات مردم در این گرمای سوزان اقدام نمایند، در غیر اینصورت تنهایی امروز مردم در مشکلات و سختیها، تنهایی شما را در پای صندوق های رای را رقم خواهد زد.

حبیب اعلائی