علی رسولیان در گفت و گو با دیار عیار اظهار داشت: در زمینه آمایش منطقه از لحاظ بررسی و شناسایی ظرفیت های قابل توسعه و اشتغال زایی بیشتر از جمله برنامه های وزارت صمت در استان سیستان و بلوچستان محسوب می شود.
وی افزود: باید به اشتغال زایی توجه ویژه کرد و به توسعه زیرساخت های صنعتی لازم در این زمینه پرداخت.
وی بیان کرد: واحد های خوبی داریم که در مراحل ساخت و ساز هستند و ما نیز خود را متعهد میدانیم آب، برق، زمین مورد نیاز و سایر زیرساخت های لازم را تامین کنیم.
معاون وزیر صمت گفت: تامین تسهیلات و رفع مشکلات واحدهایی که در مرحله نصب ماشین آلات هستند و شناسایی واحد های صنعتی تعطیل شده در سطح کشور و سیستان و بلوچستان در حوزه صنایع کوچک در کشور را دنبال میکنیم.
وی تصریح کرد: در سطح کشور یک پایش جامع صورت گرفته و تقریبا تمامی واحد های تعطیل شده شناسایی شده اند و تا امروز ۱۳۵ واحد در سال جاری به چرخه تولید بازگشته و این رقم در استان سیستان بلوچستان به ۱۰ واحد میرسد.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در مورد فعالیت های کوچک خاطر نشان کرد: یکی از اهداف ما ایجاد واحد های صنعتی کوچک برای افرادی که توانایی های بالایی در این زمینه دارند و نیز اصناف تولید کننده است و تا امروز در سطح کشور هفت هزار واحد کارگاهی در حال ساخت است که از این تعداد ۷۰۰ تا ۸۰۰ واحد تکمیل شده و آماده ی بهره برداری و واگذاریست.
وی در پاسخ به این سوال که چه برنامه ای برای واحد هایی که دچار مشکل هستند و نیاز به تسهیلات بانکی دارند در نظر گرفته شده اظهار کرد: منابعی که برای تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده از چند مسیر اتفاق می افتد که مهمترین آن بخش منابع داخل بانکی بوده که بانک ها باید آن را افزایش بدهند.
وی با اشاره به نقش مهم صنعت در ایجاد اشتغال در کشور افزود: در چند سال اخیر نتایج زیادی از صنعت در حوزه ی ایجاد اشتغال گرفتیم و لازم میدانیم که در این مورد همکاری لازم را با واحد ها داشته باشیم و منابع لازم را در این زمینه اختصاص دهیم.