مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان، به ورزش نگاه قومی و مذهبی دارد
مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان، به ورزش نگاه قومی و مذهبی دارد
قهرمان سپک تاکرای جهان گفت: متاسفانه اقدامات و نوع نگاه مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان نشان دهنده نگاه قومی و مذهبی وی به ورزش دارد.

ابوالفضل پورامامی در گفت و گو با خبرنگار دیار عیار اظهار داشت: بنده به عنوان تنها نماینده استان سیستان و بلوچستان با تمام سختی ها توانستم جواز شرکت در مسابقات مهارت های فردی سپک تاکرا زیر ۱۹ سال جهان که به میزبانی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد را کسب کنم و در این رقابت ها موفق به کسب مقام اول و مدال طلا شوم.

وی با اشاره به اینکه ۱۵ نماینده از ایران در این رقابت ها شرکت کردند و بنده در میان ورزشکاران ۳۵ کشور جهان موفق به کسب مدال طلا شدم، افزود: متاسفانه مدیرکل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان کسب مقام قهرمانی جهان را بی اهمیت دانسته و حتی یک پیام تبریک در این خصوص صادر نکرده است.

وی بیان کرد: کسب این موفقیت آن هم در یک آوردگاه بین المللی برای کشور عزیزمان ایران حتی در کانال های اطلاع رسانی روابط عمومی ورزش و جوانان هم منعکس نشد و مثل یک بازیکن بیگانه با بنده رفتار شد.

قهرمان سپک تاکرای جهان ادامه داد: من با زدن ۱۰ هزار و ۴۰۸ ضربه متوالی بغل پا به توپ سپک تاکرا در مدت دو ساعت دارنده رکورد بغل پا در جهان هستم و این رکورد میتواند در کتاب رکوردهای گینس ثبت شود اما عدم حمایت مالی از سوی اداره کل ورزش و جوانان و فدراسیون مربوطه باعث شده که این موضوع محقق نشود‌.

وی تصریح کرد: به علت کمبود اسپانسر ورزشی در استان، اداره کل ورزش و جوانان باید از ورزش قهرمانی حمایت کند.

وی خاطرنشان کرد: من در مدت یک دقیقه ۲۲۹ ضربه هد صاحب رکورد ایران در این زمینه هستم اما بازم هم ورزش و جوانان استان هیچ گونه حمایتی برای ثبت رکورد از بنده نکردند.

عضو تیم ملی سپک تاکرا اضافه کرد: پنج سال سپک تاکرا تمرین می کنم و عضو تیم ملی سپک تاکرای جمهوری اسلامی ایران هستم، سال گذشته شانس حضور در مسابقات جهانی را داشتم اما با توجه به اینکه اعزام ورزشکاران به صورت مشارکتی انجام می شود و سال گذشته از هر ملی پوش مبلغ چهار میلیون تومان برای اعزام اخذ شد، به علت عدم حمایت اداره کل ورزش و جوانان شانس حضور در مسابقات جهانی سپک تاکرا را از دست دادم اما ادارات کل ورزش و جوانان سای استان ها این کمک مالی را از ورزشکاران خود دریغ نکردند.

وی با اشاره به اینکه دانیال شه بخش اسطوره بوکس ایران و یکی از پدیده های استان ماست و از بابت موفقیت وی خوشحال هستم، گفت: نگاه مدیرکل ورزش و جوانان به ورزشکاران قومی و مذهبی است، بنده هم بازیکن استان سیستان و بلوچستان هستم و در مسابقات جهانی مدال طلا کسب کردم اما حتی یک تبریک خالی هم به من نگفتند، مدیرکل ورزش و جوانان نباید میان ورزشکاران و قهرمانان تبعیض قائل شود، مگر عنوان جهانی من با عنوان جهانی دانیال شه بخش متفاوت است؟

پورامامی اظهار کرد: تمرینات بنده پشت درهای بسته اماکن ورزشی و کوچه و خیابان انجام می شد، کلیپی از بنده در فضای مجازی منتشر شده که در مکان عمومی تمرین می کردم، بنده در بالاترین سطح سپک تاکرا برای استان و کشور عزیزم مدال طلا کسب کردم، چنین برخوردی لایق یک قهرمان نیست.

وی ضمن اشاره به اینکه در دوسال متوالی در رقابت‌های المپیاد ورزشی ایرانیان مقام اول و دوم تیمی را کسب کردیم و یک سال هم به عنوان پدیده مسابقات معرفی شدم، افزود: متاسفانه رشته سپک تاکرا در استان مظلوم واقع شده، ظرفیت ها و پدیده های در این رشته حضور داشتند که اگر از آن ها حمایتی صورت می گرفت می توانستند در سطح جهانی مطرح شوند و افتخار آفرینی کنند اما رویکرد مدیریتی ورزش سیستان و بلوچستان شرایطی را برای به فعلیت رساندن این ظرفیت ها فراهم نکرد.

ملی پوش سپک تاکرا با اشاره به اینکه دانیال شه بخش در بوکس تاریخ سازه کرده اما ما استعدادهای بهتری نسبت به دانیال شه بخش در استان داریم که در سایه بی توجهی استعدادهایشان ظهور و بروز پیدا نمی کند، اذعان کرد: مجتبی کیخا سرمربی تیم سیستان و بلوچستان و مربی تیم ملی جمهوری اسلامی ایران زحمات زیادی برای رشته سپک تاکرا متحمل شده، برای اعزام تیم استان مجبور به فروش اتوموبیل شخصی اش شده است. ورزش و جوانان استان در این حد به رشته سپک تاکرا بی توجهی کرده است.

وی گفت: از سایر استان ها برای بازی کردن در تیمشان پیشنهاداتی دارم که در صورت ادامه دار شدن شرایط فعلی چاره ای جز رفتن از استان ندارم.

ابوالفضل پورامامی به عدم حمایت مالی ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان برای ثبت رکورد روپایی در کتاب رکوردهای گینس اشاره کرد و یادآور شد: از کشور قطر به من پیشنهاد دادند تا این رکورد را به نام قطر به ثبت برسانم اما این پیشنهاد را نپذیرفتم و تمایل دارم این رکورد به نام ایران ثبت شود.

وی با اشاره به اینکه با وجود حضور ملی پوشان تایلند و مالزی موفق به کسب مدال طلا جهان شدم، گفت: در سایر استان ها از مقام آواران شان به نحو شایسته تجلیل کردند، فردی که در رنکینگ مسابقات مقام دهم را کسب کرده بود توسط ورزش و جوانان استان و سایر نهاد ها تحلیل شد اما ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان حاضر به صدور پیام تبریک نشد که این موضوع در سکوت خبری باقی بماند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار عیار، موفقیت ابوالفضل پورامامی در رقابت‌های جهانی سپک تاکرا توسط پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران نیز منتشر شده است حال باید دید اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان و در راس آن ادهم کرد چه پاسخ قانع کننده ای برای کتمان کردن این موفقیت یا عدم تجلیل از قهرمان جهان سپک تاکرا ارائه خواهند داد.