به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار عیار، علی اصغر انصافجو دانش آموخته دانشسرای هنر، فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۵۴با بازی در تئاتر آغاز کرد و به واقع جز نسلی ست که نمایش با آنها در استان آغاز شد. او برای اولین بار در قبل از انقلاب با نمایش بلوچ به جشنواره تئاتر کشوری راه می یابد و بعد از انقلاب با حضور در چندین نمایش قدرتمند به جشنواره فجر می رود. انصافجو در اولین دوره جشنواره منطقه ای در سال ۱۳۶۵ با بازی در نمایش عکس یادگاری جایزه اول بازیگری را دریافت می کند و در سال بعد با نمایش آب باد خاک گ، جایزه اول بازیگری جشنواره فجر را به خود اختصاص می دهد.
علی اصغر انصافجو در ۴۶ سال فعالیت مستمر بازیگری خود با حضور در نمایش های مختلف بارها در جشنواره های مختلف کشوری، منطقه ای و استانی شرکت نموده و با بازی در تله فیلم ها و سریال های تلویزیونی میراث ارزشمندی برای هنر بازیگری استان به یادگار گذاشته است. علی اصغر انصافجو به عنوان معلم هنر و بازیگر پیشکسوت و توانمند استان شاگردان بسیاری را به عرصه بازیگری استان تحویل داده است و نمایش استان مدیون و مرهون زحمات اوست.
انصافجو روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار دیار عیار از عدم تعهد برخی بازیگران تازه وارد به عرصه نمایش گلایه کرد و اظهار داشت: بازیگران قبل از اینکه با سبک های مختلف بازیگری آشنا شوند باید تعهد در قبال کاری را که می پذیرند یاد بگیرند.
وی افزود: وقتی بازیگری نقشی را می پذیرد در قبال گروه تعهد دارد و نباید هیچ دلیلی باعث شود تا از زیر بار این مسوولیت شانه خانه خالی کند.
وی بیان کرد:در سال جاری تعدادی از بازیگران علیرغم چندین ماه تمرین، قبل از اجرا از گروه کناره گیری کرده و باعث شده اند تا نمایش ها تعطیل و یا با کیفیت پایین به روی صحنه بروند.
این بازیگر پیشکسوت بر رقابت در کنار رفاقت اهالی نمایش استان تاکید کرد و عنوان داشت: در تئاتر پولی وجود ندارد و اگر در گذشته نمایش زاهدان اعتباری به دست آورده به دلیل عشق به هنر نمایش بوده و چه بسا از جیب خود هم برای بهبود کیفیت یک اثر هزینه کرده ایم. وی اضافه کرد: متاسفانه در شرایط فعلی شاهد رقابت های به دور از اخلاق در میان برخی از گروهها و افراد هستیم که پیامدهای ناگواری در پی خواهد داشت. موفقیت یک اثر به تک تک افراد یک گروه بستگی دارد. وی یادآور شد: موفقیت آثار ماندگار استان به دلیل یکدلی ها بوده که نباید بگذاریم این منش از تئاتر استان حذف شود.
انصافجو در ادامه بر اهمیت مطالعه و شناخت آکادمیک نسبت به بازیگری تاکید کرد و گفت: در گذشته کتاب های مورد نیاز در استان موجود نبود و ما باید به امید راهیابی نمایش هایمان به بخش مسابقه جشنواره ها تلاش می کردیم تا با حضور در تهران و سایر شهرهای بزرگتر بتوانیم این کتاب های مورد نیاز خود را تامین کنیم، اکنون انواع کتاب ها در اختیار هست و از طریق فضای مجازی می توان به بهترین نمایش های جهان دسترسی پیدا کنیم اما با این وجود کمتر کسانی از این امکان بهره می برند.
سلطانعلی عابدی