به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار عیار، فداحسین مالکی در دیدار عیدانه با مردم زاهدان که بعد از ظهر امروز در سالن اجتماعات شهرداری زاهدان برگزار شد، اظهار داشت: مشکلات سیستان و بلوچستان به خوبی و درستی به مرکز منعکس نمی شود و این مسئله تبدیل به عادت شده است.
وی افزود: مدیران غیربومی که اگر دستشان برسد اعتبارات به به جای دیگری انتقال می دهند.
وی بیان کرد: در زمینه کرونا، نسبت به عملکرد حوزه بهداشت و درمان اعتراض کردیم و پس از آن تجهیزات و توجه ها به استان گسیل داده شد.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: در همان رویداد برخی از همکاران ما در مجلس شورای اسلامی از وزیر بهداشت وقت تقدیر کردند.
وی ادامه داد: مردم برای سفر به سایر شهرها و استان ها از طریق جاده دلهره دارند.
وی با اشاره به اینکه جاده زابل به زاهدان، جاده مرگ است، یادآور شد: زمانی که در روز دوم عید در مسیر خاش به سراوان ۱۰ نفر بخاطر سوانح جادهای کشته شدند، تمام مردم استان عزادار این حوادث شدند.
وی با بیان اینکه طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازی را در مجلس درخواست کردم، تصریح کرد: باید از وزیر راه و شهرسازی سوال کنیم که پس از نزدیک به دو دهه که پروژه راه آهن چابهار _ مشهد آغاز شده، این پروژه چه مقدار پیشرفت فیزیکی دارد؟
عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: جاده ترانزیتی جنوب به شمال استان پس از ۱۵ سال ۴۰ الی ۵۰ درصد پیشرفت دارد، بزرگراه زابل به زاهدان پس از ۱۷ سال به کجا رسیده و در این مدت چند نفر در این مسیر به خاطر سوانح جادهای کشته شدند؟
وی گفت: در زمینه بودجه از نماینده عالی دولت در سیستان و بلوچستان انتظار داشتیم با نمایندگان استان، درخواست جلسه کنند.
وی افزود: سیستان و بلوچستان تنها استانی بود که دو نماینده در کمیسیون تلفیق داشت، چرا از این ظرفیت استفاده نشد.
مالکی اظهار داشت: از سایر استان ها درخواست کمک در حوزه بودجه داشتند اما از استان سیستان و بلوچستان هیچ مطالبه ای نداشتیم، حتی برخی از مدیران در این زمینه منع شده بودند.
وی اذعان داشت: ۹۰ میلیارد تومان اعتبار از سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور برای شهرداری زاهدان اخذ کردیم.
فداحسین مالکی ادامه داد: با آمدن استاندار جدید، انتظار داریم سیستان و بلوچستان به سمت توسعه سوق پیدا کند.
وی افزود: حق آبه رودخانه هیرمند خواسته به حق مردم سیستان و بلوچستان است، در این زمینه با یک دولت ساختارمند مواجه نیستیم.
نماینده زاهدان تصریح کرد: طالبان با دیپلماسی سازگاری ندارند و با کسی که دیپلماسی را متوجه نمی شود باید به گونه دیگری برخورد شود.
وی خاطرنشان کرد: باید گزینه های دیگری را برای تحقق حق آبه در دستور کار قرار دهیم، برخی معتقدند همین دیپلماسی را با فشار دنبال کنیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: در زمینه گرفتم حق آبه رودخانه هیرمند کوتاه نمی آییم، براساس عرف بین الملل باید این مهم محقق شود.
وی ادامه داد: به صورت غیر رسمی به موضوع حق آبه ورود کردیم و با سران طالبان مذاکره را آغاز کردیم و تا حدودی نتیجه گرفتیم.
وی یادآور شد: طالبان انتظاراتی دارند که در ولایت قندهار فعالیت هایی صورت گیرد که کار سختی نیست، این مسئله را در دیدار با رییسجمهور مطرح کردم که وی در این زمینه نظر مثبتی داشتند.
مالکی عنوان کرد: حضور برخی از مقامات سیاسی و امنیتی کشور در منطقه سیستان معنا دار و خوشحال کننده است.
وی اذعان داشت: تمام مقامات سیاسی و امنیتی را نسبت به حق آبه حساس کردیم و پیگیری این مهم را از دایره وزارت امور خارجه فراتر بردیم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی:
سرپوش گذاشتن روی مشکلات توسط مسئولان مهم ترین عامل عقب ماندگی سیستان و بلوچستان
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: مهم ترین دلیل عقب ماندگی سیستان و بلوچستان، سرپوش گذاشتن مسئولان استان روی مشکلات استان است.
لینک کوتاه :
https://www.diyareayyar.ir/?p=3674
برچسب ها
تصادفات جاده ای حق آبه رودخانه هیرمند عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی فداحسین مالکی نماینده زاهدان در مجلس شورای اسلامی
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.