به گزارش پایگاه خبری تحلیلی دیار عیار، علیرضا قاسمی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: آبرسانی به ۳۸۹ روستای فاقد شبکه در سیستان و بلوچستان از سال ۹۹ تاکنون به همت و تلاش مضاعف همکاران در دستورکار بود تا تمامی پروژههایی که به صورت نیمه فعال است در سریعترین زمان به بهرهبرداری رسد.
وی افزود: در سالجاری شاهد رشد اعتبارات در حوزه آب و فاضلاب بودیم که این مهم ناشی از پیگیریهای مستمر در انعکاس کمآبی سیستان و بلوچستان در کشور است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: اهمیت بیشتر بر روی اجرای طرحهای آبرسانی به خاطر ارتباط مستقیم آن با حیات و زندگی مردم در تمامی ابعاد بوده است.
وی تصریح کرد: در سیستان و بلوچستان اگر موضوع اجرای طرحهای فاضلاب جدی گرفته شود و به عنوان یک منبع آب پایدار استفاده شود از لحاظ شاخصههای صنعتی، کشاورزی و دامپروری که شغل عمده مردم غیور این استان بوده رشد را به جای توقف شاهد خواهیم بود.
قاسمی با اشاره به اینکه سال گذشته تلاش زیادی در ۲ جبهه مجزا توسط شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان انجام شد افزود: موضوع اول هزینه اعتباراتی بود که به شرکت ابلاغ شد و توانستیم این کار را به سرانجام برسانیم.
وی با اشاره به اینکه مدیران امور فاضلاب باید هوشمند عمل کنند و نماینده شایستهای برای شرکت آب و فاضلاب در شهرهای خود باشند خاطرنشان کرد: باید در موارد حقوقی حضور جدی داشته باشیم و نمایندگان حقوقی شرکت تقویت شوند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان به چالشهای منابع انسانی اشاره کرد و گفت: اهمیت منابع انسانی مهمترین کاریست که باید جدی گرفته شود زیرا رضایت کارکنان باعث افزایش کارایی و در نتیجه بهبود عملکرد و نهایتاً تأثیر بسزایی در کل شرکت حاکم میشود که خیر و برکات آن مردم را هم دربر میگیرد.