حسین ثوری روز سه شنبه در گفت و گو اختصاصی با خبرنگار دیار عیار با اشاره به کسب ۱۶ مدال آسیایی و یک مدال جهانی در سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: در تاریخ رشته بوکس قبل و بعد از انقلاب نتوانستیم چنین موفقیتی را کسب کنیم و این نشان از اوج شکوفایی استعدادهای این رشته دارد.
وی با اشاره به اینکه تیم ملی بوکس ایران متشکل از ۱۰ ملی پوش از ۱۰ استان کشور است، افزود: در سراسر کشور استعدادهای زیادی مشابه دانیال شه بخش داریم، ما این استعدادها را شناسایی و برنامه ریزی کردیم، تمرکز زدایی کردیم و انتخاب میلی تیم ملی که در گذشته وجود داشت را کنار زدیم تا در حق فردی اجحاف نشود.
وی بیان کرد: خلا زمانی میان کسب سهمیه المپیک توسط دانیال شه بخش و رقابت های المپیک به مدت دوسال طول کشید و این ملی پوش باید وزن خود را ثابت نگه می داشت تا در وزنی که سهمیه کسب کرده، مبارزه کند و همچنین شکاف آبروی وی باعث شد که شه بخش محتاطانه بازی کند و به همین خاطر کارایی این بوکسور کاهش پیدا کند، اگر این اتفاقات رخ نمیداد، مدال المپیک دانیال شه بخش محتمل بود.
رییس فدراسیون بوکس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه تمامی هیئت های استانی فعال مورد توجه قرار می گیرند، گفت: تمامی استان ها در رشته بوکس مدعیانی پرورش دادند که خب توانند در قامت ورزشکار تیم ملی ظاهر شوند.
وی اضافه کرد: ۲۴ اعزام برون مرزی در مدت ۴ سال کار بزرگی بود و این امر فقط با اعتبارات دولتی میسر نمی شد، اسپانسرهای خوبی جذب کردیم که به این مهم باری رسانند.
وی ضمن اشاره به اینکه پس از ۱۲ سال نخستین دوره لیگ برتر بوکس در کشور برگزار شد، یادآور شد: نخستین دوره لیگ برتر بوکس کشور با حضور ۱۰ تیم برگزار شد و خوشبختانه تیم های قوی و متمولی در لیگ حضور پیدا کردند که به لحاظ فنی و وضع معیشت بوکسورها کمک کردند.
ثوری تصریح کرد: پخش زنده مسابقات بوکس از طریق رسانه ملی رغبت بخش خصوصی را برای کمک به رشته بوکس را دوچندان کرد.
وی خاطرنشان کرد: برای لیگ برتر فصل آینده برنامه ریزی کردیم، احتمالا حوالی اسفند یا پس از تعطیلات نوروز لیگ برتر بوکس به صورت دوره ای برگزار شود.